Du er her:

  • Oslo og Akershus

Nyheter

Markakalender
Bestill den fra: noa@noa.no eller ring 22383520

Markakalenderen 2017

Den 25. Markakalenderen er nå klar. Vi markerer 25 år med markakalender med nydelige markabilder og de 12 beste turtipsene gjennom årene vi har gitt ut turitipskalenderen. Gjennom å kjøpe kalenderen støtter du vårt arbeid for å bevare Marka og naturgledemulighetene i Oslo og Akershus.

Noa julemarked FM2
Julemarkeder 3., 4., 10. og 11.12

Julemarkeder

NOA deltar på julemarked på Norsk Folkemuseum og på Gammeldags jul på Vøienvolden. Vi ønsker å gi julemarkedsgåere en eventyrlig juletid. Til dette trenger vi hjelpere. Har du tid?

Copy 1-11

Fullt hus på Litteraturhuset

Arne Nævra fylte Litteraturhusets største sal på en tirsdag kveld. Mange ville være med på skogsopplevelsene. Live kåsseri og bilder i verdensklasse er ikke hverdagskost.

Copy 1-1010678

Nordmarka Korkskogen Landskapsvernområde

Fire og år og mange diskusjoner har ført frem til et nytt type verneforslag. Vi ser for et større landskapsvernsområde nord i Nordmarka og på krokskogen som sikrer restaurering av borealt skogøkosystem, gjennskaper store sammenhengende skogsområder med naturpreg i Marka og samtidig gir rom for produksjon av tettvokst høykvalitetstømmer, basert på fleralderskogbruk.

DSC00395

Prøv elsykkel i ei uke

26.10.2016

Vi samarbeider med sykkelbutikker for å gi flere muligheten til å prøve elsykkel. Når det er ledige elsykler gir vi våre medlemmer mulighet til å prøve elsykkel en hel uke.

DSC_0797

Reparer sykkel - vinn elsykkel

10.10.2016

Har du en sykkel som du vil sette i stand? Reparerer du sykkelen din hos Felgen sykkelverksted frem til 1. desember kan du vinne elsykkel eller vinterdekk og langt over 50 andre premier.

Viser fra 1 til 8 av totalt 205 artikler